Bus huren en prijzen vergelijken

 • Een goedkope bus huren, gratis en snel prijzen vergelijken!
 • In twéé minuten anoniem offertes aanvragen bij busverhuur bedrijven in NL
 • Binnen 48u per e-mail offertes en optie op het huren van de bus
Offertes aanvragen

In twéé minuten offertes aanvragen bij busverhuur bedrijven in Nederland.
Anoniem. Bespaar tijd & geld.

Laatste bus huren aanvragen

Nov 201430IJsselstein
The Netherlands
Nov 201418Hoensbroek
The Netherlands
Nov 201472IJsselstein
The Netherlands
AanvraagPAXVertreklocatie

Meer bus huren aanvragen »

Bus huren reisomschrijving

Aantal personen
Type reis

Heenreis

Datum & tijdstip vertrek
Adres vertrek     Bijv.: Leidsestraat 1, Amsterdam
Extra Instap locatie   |   Klik op "Voeg toe >"
  Voeg toe
  Adres bestemming heenreis
   

  Terugreis

  Datum & tijdstip vertrek
  Adres vertrek terugreis     Kopieer van Heenreis
  Extra Uitstap locatie   |   Klik op "Voeg toe >"
   Voeg toe
   Adres bestemming terugreis     Kopieer van Heenreis

   Route controleren

   Controleer route   Route wordt weergegeven op de kaart, alvorens u verder kunt gaan

   Heenreis     Terugreis     Wijzig

   Specifieke wensen aan de bus en uw eigen situatie


   Korte toelichting op uw reis en wensen (betere beschrijving = betere prijs)

   Contactgegevens

      
   Voornaam
   Achternaam
   E-mail
   E-mail nogmaals, ter controle
   Telefoonnummer
   Geldig telefoonnummer en e-mailadres zijn vereist en worden gebruikt op de prijsopgave, maar worden niet gedeeld.

   Bevestiging: offertes aanvragen

   de Disclaimer
   Aanvraag bevestigen - Vraag offertes aan

   Uw bus huren vergelijking

   Het bus huren wizard formulier wordt zoals u het invult ook naar de Nederlandse busverhuur bedrijven verzonden.

   Bekijk alle busverhuurders

   Zodra alle benodigde gegevens ingevoerd zijn, klikt u op de knop 'Verstuur aanvraag' om uw bus huren aanvraag te versturen.

   Wij controleren altijd alle busverhuur aanvragen zodat zeker is dat het proces soepel blijft verlopen. Zodra uw aanvraag is gecontroleerd wordt deze door het systeem naar de busverhuurders verzonden.

   De busverhuur bedrijven kunnen op hun beurt kijken wat zij een interessante bus huren aanvraag vinden en daar eventueel een goedkope aanbieding op doen. Zo ontstaat er dus een win-win situatie: u krijgt altijd een goedkope busverhuur prijs en de busverhuur bedrijven hoeven alleen met voor hun interessante bus huren aanvragen aan de slag.


   Bus huren informatie Bekijk bus huren overzicht

   Een goedkope bus huren

   Goedkoop een bus huren wordt makkelijk gemaakt door het bus huren aanvraagformulier. Doordat uw aanvraag naar alle busverhuur bedrijven in Nederland gaat hoeft u niet zelf contact op te nemen en goedkope busverhuur prijzen op te vragen. U wilt tenslotte wel goedkoop een bus huren, maar daar niet dagen lang mee bezig zijn. Bovendien is het gebruik van de Bus Huren Vergelijker gratis, het aanvragen van de busverhuur prijzen kost u dus niks! Zo bespaart u naast veel tijd ook nog eens op telefoonkosten. Zo wordt het huren van een bus alleen maar goedkoper!

   1. Een goedkope bus huren? Wij adviseren goedkoop een bus te huren van hoge kwaliteit!
   2. Busverhuur prijzen overzichtelijk op een rij dankzij onze bus huren wizard!
   3. Veilig en goedkoop op weg, zonder veel moeite voor het huren van een bus!

   Wij maken natuurlijk wel onderscheid tussen een goedkope bus, en het goedkoop huren van een bus. U kunt er vanuit gaan dat de verhuurde bussen niet 'goedkoop' zijn, maar de prijs voor het huren juist wel. Omdat het transport van personen een verantwoordelijke klus is adviseren wij om een goedkope bus puur op basis van de scherpe prijs van de busverhuurder te accepteren. Dus controleer altijd of de bus die u huurt voldoet aan eisen en wees er zeker van dat de busverhuurder voldoet aan de standaarden in de markt.

   Wat is nou goedkoop voor het huren van een bus?

   Omdat vrijwel alle busverhuur ritten uniek zijn is niet goed te zeggen wat nou een goedkope huurprijs is. Wel is gebleken dat hoe meer offertes u aanvraagt hoe goedkoper u uiteindelijk uit bent. U bepaalt dus zelf hoe goedkoop uw bus is, vooral door een goede selectie te maken uit verschillende prijzen. Let daarbij wel continue op of de goedkoopste aanbieding ook aan alle wensen voldoet. Soms is goedkoop juist duurkoop en dat is het laatste wat u wilt wanneer u met de bus op vakantie of op bedrijfsuitje gaat. Gelukkig kunt u simpel een bus huren via ons aanvraagformulier en kunt u dus meer tijd besteden aan het uitzoeken van de goedkoopste huurprijs en beste voorwaarden.

   Bus huren in Amsterdam, Utrecht, Groningen of andere centrale stad

   Een bus huren in Amsterdam is vaak aantrekkelijk wanneer u een groep dient te vervoeren afkomstig uit de provincie Noord-Holland of Flevoland. Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbare vervoer als de trein en buslijnen en ligt redelijk centraal. Het wegennet om Amsterdam is vrij druk maar wel goed opgezet zodat een bus opstaplocatie in Amsterdam ook met de auto makkelijk te bereiken is. Er zijn veel busverhuur bedrijven in Amsterdam, waarvan natuurlijk ook aangesloten op het systeem van Bus Huren Vergelijker. Zo huurt u makkelijk en goedkoop een bus in Amsterdam en zult u niet ver van huis hoeven te gaan om de bus opstaplocatie te bereiken. Ook handig voor de andere personen in de groep!

   Er zijn veel mensen die een bus huren in Utrecht en op die manier een goedkopere busverhuur prijs ontvangen. Utrecht is de meest centraal gelegen stad van Nederland. Omdat Utrecht centraal gelegen is in Nederland is het waarschijnlijk dat de bus die u huurt uiteindelijk minder kilometers hoeft te rijden, waardoor u goedkoper uit bent. Daarnaast zullen veel mensen het waarderen dat Utrecht makkelijk te bereiken is en zij gemiddeld dus minder hoeven te reizen om op de bus te stappen.

   Een bus huren in Groningen is interessant wanneer u een groep wilt vervoeren uit de provincie Friesland of Groningen, of wanneer u bijvoorbeeld naar het noorden van Duitsland wilt reizen met de bus. Omdat u de bus huurt in Groningen scheelt dat aanzienlijk in de kosten ten opzichte van een bus huren in het zuiden van het land. Het scheelt tenslotte al snel een paar honderd kilometer op de reis. Ook de groep is goedkoper uit doordat zij niet zover hoeven te reizen.

   Uiteindelijk moet u zelf bepalen waar u de bus huurt en vooral wat u afspreekt met het busverhuur bedrijf inzake de opstap locatie. U kunt wel een bus huren in Amsterdam, maar als u uiteindelijk in Groningen wilt opstappen heeft dat weinig effect. Simpel gezegd adviseren wij u om door heel Nederland busverhuur prijzen aan te vragen en zo tot de beste bus huren overeenkomst te komen. U kunt in het bus huren formulier altijd aangegeven waar u wenst op te stappen.

   Lees meer over busverhuur prijzen

   Bus huren met chauffeur prijzen

   Een bus huren met chauffeur en prijzen vergelijken? Wanneer u het handige bus huren formulier invult ontvangt u de volgende dag een duidelijk overzicht met meerdere scherp geprijsde aanbiedingen. Voor meer informatie kijkt u op de volgende link.

   Bus huren met chauffeur prijzen »

   Bus huren prijzen per email

   U ontvangt een prijzen overzicht per email van de meest scherpe en gemotiveerde busverhuur bedrijven in de vorm van een gepaste aanbieding. Snel, overzichtelijk en goed geprijsd!

   Bus huren prijzen per email »

   Goedkoop busverhuur

   Doordat al u wensen voor het huren van een bus al bekend zijn en mooi geformuleerd kunnen worden in een aanvraag die verstuurd wordt naar alle busverhuur bedrijven, zullen zij minder tijd kwijt zijn aan het verwerken van uw aanvraag. Daar wordt al de eerste stap gezet voor het goedkoop huren van een bus!

   Uit onze ervaringen is gebleken dat de prijzen die worden gevraagd voor het huren van een bus soms wel 60% goedkoper kunnen zijn. Laat u dus niet verleiden door mooie praatjes, maar vergelijk handig verschillende busverhuur prijzen en maakt op basis daarvan de keuze in het goedkoopste aanbod.

   Bus huren

   Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 8 stemmen.

   Dhr. Petersen: Het bus huren formulier is duidelijk en voldoet aan al mijn wensen. Mijn complimenten!
   Brendan: voor de wintersport wilde ik en mijn voetbalteam kijken wat een bus huren kost. uiteindelijk bleek dit te duur te zijn, maar alsnog heeft het bus huren formulier geholpen.
   Nora: Ik heb makkelijk een aanvraag kunnen rondsturen en uiteindelijk een aantal nuttige busverhuur aanbiedingen ontvangen.

   Ook een stem uitbrengen? Mail ons op info@bushurenvergelijker.nl en onderbouw uw stem. Wij zijn geinteresseerd in alle (opbouwende) kritiek.